Cum să slăbesc sănătos? Hipnoza şi psihoterapia.

Mulți oameni sunt de părere că a slăbi este o chestiune de voință: Dacă vreau să slăbesc, voi mânca mai puțin și voi slăbi. Dar lipseşte voinţa, nu mă pot abţine. Alții sunt de Image Courtesy of marin freedigitalphotos.netpărere că slăbitul este o chestiune de regim alimentar și sport. Să mănânc doar alimente sănătoase şi să fac sport.

Mai sunt și persoanele cu un comportament radical, care fac foamea ca să slăbească, fumează ca să slăbească, iau diferite pastile și ceaiuri și rețete care promit rezultate rapide și garantate.

Da, a mânca sănătos și în cantități moderate și a avea o viață activă reprezintă rețeta succesului, dar de ce unora le reușește, iar altora nu?

Există oameni care au un program foarte încărcat (pe care da, singuri și l-au organizat). Există şi persoane care, chiar dacă ar avea timp, din comoditate mănâncă ce le pică în mână, când le pică în mână. Mai sunt mămicile, care sunt atât de depășite de situație încât ultimul lucru la care se gândesc este sănătatea lor și la buna lor dispoziție.

Alţii mănâncă junk-food (dulciuri, chipsuri, băuturi carbogazoase, băuturi alcoolice etc.).

Unii oameni mănâncă puțin, dar se deplasează doar cu mașina.  Alții se trezesc noaptea și mănâncă. Alții mănâncă și apoi vomită, ca să nu se îngrașe.

CE au toți oamenii supra-ponderali sau cu tulburări de alimentație (anorexie, bulimie) în comun?

Diferite probleme nerezolvate: anxietate, depresie, comportamente compulsive, o stimă de sine scăzută etc

Dacă doriți să rezolvați în sfârșit aceste probleme, să vă faceți o analiză personală și să duceți o viață mai bună, mai satisfăcătoare, vă va prinde foarte bine psihoterapia individuală. Totodată veți participa la un program de terapie de grup (săptămînal – sâmbăta, de la ora 10:30 la ora 13) care vă va ajuta să mențineți rezultatele obținute în terapia individuală. Grupul este omogen și deschis (pot intra în grup persoane noi cu aceeași problemă, la momente diferite de evoluție a grupului.) – Durata recomandată a terapiei 1/2 an. Printre metodele de susţinere se numără şi hipnoza. Preț pachet aici.

Pentru detalii și programări sunați la 0735 655 894 Cristina Anghel

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iT4KOzNAIUM]

Image Courtesy of marin freedigitalphotos.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *